Spoštovani!

Obveščamo vas, da je prišlo pri odmeri nadomestila za uporabo stavbnih zemljišč v Mestni občini Celje za leto 2017 do tehnične napake pri nastavitvi evidenc, zaradi česar je bilo nekaterim zavezancem pri odmeri napačno točkovana možnost priključitve na plinovodno omrežje. Za to napako se Mestna občina Celje zavezancem opravičuje.

Tehnične napake so odpravljene in v ta namen se bodo zavezancem, ki so vložili pritožbe, izdale nadomestne odločbe. Vsem preostalim zavezancem pa se bodo zaradi te napake izdale odločbe po uradni dolžnosti, na podlagi 90. člena Zakona o davčnem postopku. Pri zavezancih, ki so prvi obrok že plačali, se bo plačilo upoštevalo pri obveznostih po novi odločbi. Odločbe bodo po podatkih Finančne uprave RS odpremljene konec meseca junija, tako da jih lahko zavezanci pričakujete najkasneje v prvih dneh julija.

Za več informacij lahko kontaktirate g. Janka Trobiša 03 42 65 764 (janko.trobis@celje.si) in Tino Matovič, 03 42 65 748 (tina.matovic@celje.si), oba z Oddelka za okolje in prostor ter komunalo.

Obvestilo za javnost