Z JAVNIM VABILOM

 obveščamo javnost o javni predstavitvi pobude za državni prostorski načrt za Mali logistični center z varovanim parkiriščem – MLC Lopata

I.

  1. Mestna občina Celje vabi na javno predstavitev pobude za državni prostorski načrt za Mali logistični center z varovanim parkiriščem – MLC Lopata, s spremljajočimi servisnimi dejavnostmi ter povezovalne ceste iz obstoječega avtocestnega priključka (ACP) Celje – zahod.
  2. Lokacija je neposredno na krovnem evropskem Baltsko – Jadranskem in Sredozemskem cestnem koridorju in zadovoljuje slovenske, kot tudi čezmejne potrebe po logističnih aktivnostih ter parkiranju tovornih vozil v štirih smereh – iz Avstrije, Hrvaške, Italije in Madžarske.

II.

Gradivo bo javno razgrnjeno od 4. 3. 2019 do vključno 15. 3. 2019:

  • v prostorih Mestne občine Celje, Oddelka za okolje in prostor ter komunalo, na Sektorju za prostorsko načrtovanje, promet in varstvo okolja, soba za stranke, III. nadstropje, Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje in
  • na sedežu Krajevne skupnosti Ostrožno, Cesta na Ostrožno 90, 3000 Celje.

III.

Javna predstavitev bo potekala v sredo, 13. 3. 2019, v sejni sobi pod dvoranami Narodnega doma Mestne občine Celje, Trg celjskih knezov 9, Celje, s pričetkom ob 15:30 uri.

IV.

Pobuda za državni prostorski načrt za Mali logistični center z varovanim parkiriščem – MLC Lopata, je objavljena tudi na spletni strani Ministrstva za okolje in prostor, Dunajska cesta 48, 1000 Ljubljana.

V.

  1. Predstavljen bo potek postopka pobude za državni prostorski načrt in predstavitev samega projekta za Mali logistični center z varovanim parkiriščem – MLC Lopata.
  2. Javnost bo lahko podala pripombe in predloge v kasnejši fazi na javni obravnavi državnega prostorskega načrta.

 

Bojan Šrot

Župan

 

Številka: 3505-11/2018

Datum: 4. 3. 2019

PDF dokument

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *